Friday, 17 April 2015

PREMIUM BEAUTIFUL BUKAN UNTUK PAKAI BAJU KETAT !!


www.nurulsuadi.blogspot.com



Luahan Khas daripada pengguna Premium Beautiful, kebanyakkan orang fikir tak rimas ke pakai Premium Beautiful musim-musim panas ni ??

Sungguh la cik kak cik kak~~ best sangat-sangat pakai PB ni ha !
Hanya mereka-mereka yang dah memakai Premium Beautiful je la yang tahu dan merasakan kualiti kainnya, kalau boleh nak pakai terus tak buka-buka PB ni.

Ada pulak cik kak tu anggap Premium beautiful ni hanya untuk orang-orang yang
pakai baju jenis ketat-ketat je. Salah angapan yang sebegitu, ramai wanita-wanita yang bertudung, berpurdah sekalipun pakai PB ni. Kita ni kaum wanita mesti ada perasaan nak memiliki bentuk badan yang di idam-idamkan betul tak ?? Dengan pemakaian PB ni secara tidak langsung dapat mengembalikan keyakinan diri pada diri setiap kaum wanita. 

Bayangkan la, bila kita ni..."body" tak berapa nak cantik...nak pula wanita selepas melahirkan dah 2,3 kali bersalin. "Body" dah tentu lah tak "FIT n FIRM" macam zaman anak dara dulu. Menggelebeh pula disana sini, LEMAK Bersepah-sepah diCelah Paha, Lengan, Punggung, dan Perut. Di tambah pula ada Garisan SELULIT yang memburukan lagi permukaan kulit. SADIS RASA DI HATI kan kan kan ???



Selulit memang merunsingkan, merupakan masalah kulit yang menggerunkan hampir kemua wanita. Ia menyebabkan kulit dibahagian paha, pinggul serta perut merekah dan menggelember. Selulit yang berkumpul lama kelamaan mencacatkan penampilan. Kejadian selulit berpunca dari badan gagal menghapuskan sel lemak tak sekata dan toksin yang terkumpul dibawah kulit. Bukan pada yang gemuk sahaja, yang kurus juga tidak lari. Berita baik!! PB menghapuskan selulit. Rata-rata sesiapa yang mengamalkan PB, mempunyai kesan impak terhadap selulit mereka. Berkurangan lama kelamaan HILANG. ;-)












Kebaikan pemakaian semasa haid;

  • Mengurangkan rasa sakit semasa haid.
  • Melancarkan pembuangan darah kotor / toksin melalui period.
  • Menstabilkan hormon.
  • Mengatur period setiap bulan, (sesiapa period yang tidak lancar sila monitor kesannya.)
  • Mengurangkan dan seterusnya menyembuhkan sengggugut.
  • Semasa pemakaian bulan pertama Premium Beautiful, sila perhatikan (notice) period yang keluar. Ada diantaranya keluar darah-darah lama yang terperangkap di dalam rahim. Ini menyihatkan rahim kita.
  • Girdle dipakai tanpa seluar dalam untuk proses pembentukan semula punggung tanpa garis seluar dalam, tetapi dimaafkan/dibolehkan memakai seluar dalam semasa period sahaja.
  • Ambil perhatian jika anda pengidap 'selalu lewat datang haid' dan sedikit kuantiti yang keluar-ini akan menggalakkan peningkatan berat badan (ini adalah 'disease syntom'). Anda dinasihatkan berjumpa dengan Doktor sakit puan dan membuat rawatan 'screening' rahim.



Best apa berpeluh...Antara kebaikan berpeluh :


  • Mendetoksifikasi secara secara semulajadi
  • Kulit yang lebih sihat dan cantik
  • Menurunkan suhu badan ke tahap normal
  • Mengurangkan stress





 
www.nurulsuadi.blogspot.com
www.nurulsuadi.blogspot.com
www.nurulsuadi.blogspot.com







TESTIMONI TERBARU !!!!


Bila dah pakai Waist Nipper melekap kat badan ni....duduk pun dah tak bongkok...sebab 7 keluli yang support body dari masalah bongkok....selesa sangat, takde masalah sakit belakang bila duduk kat kerusi office ni lama-lama. Ramai yang baru cuba terus suka, pakai hari-hari pun takpe.


 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Pilihan ketika berpantang juga, gantikan bengkung style lama
  • Sesuai untuk yang dah berkahwin dan juga anak dara
  • Memejalkan payudara
  • Membesarkan payudara
  • Menampung payudara besar
  • Merampingkan pinggang
  • Mengempiskan perut
  • Mencantikan punggung
  • Hilangkan keputihan
  • Stabilkan haid
  • Elak kanser payudara 

Juga membantu bagi yang ada masalah kesihatan
  • Membantu pelekatan janin
  • Mengelak kanser payudara
  • Mengelak kanser rahim
  • Menghilangkan keputihan
  • Mengstabilkan hormon
  • Mengelakkan gastrik
  • Mengurangkan toksin
  • Memecah batu karang kecil
  • Mengelak sakit balakang
  • Membantu pesakit scoliosis
  • Membantu pesakit slip disc


AKTIVITI 'DISTRIBUTE' SET PB 

Ni dia antara Set Premium Beautiful yang kami nak hantar pada semua customer yang dah booking dan fitting



MASA UNTUK FITTING



Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.
Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.
Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai. Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini.

Sudah ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia sesuai dimanfaatkan oleh semua orang termasuklah golongan lelaki dan semua peringkat umur termasuklah bayi.




 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


CEPAT SOLD OUT MACAM PISANG GORENG PANAS !!!


Kini uols boleh dapatkan design selain dari warna hitam tau, ini dia Premium Beautiful Elegance, bentuk dan warna yang lebih menarik...tapi haruslah cepat..sebab Set Premium Beautiful Elegance ni cepat SOLD OUT !!









KENAPA CEPAT SOLD OUT ?? JOM TENGOK KRETIRIA YANG ADA PADA
PREMIUM BEAUTIFUL








Cara yang sangat mudah...untuk daftar ejen sila Taip

"EJEN PB"

hantar ke

018-241 4538


pendaftaran hanya RM50 sahaja !!!

di utamakan untuk sekitar kawasan

Banting - Klang - Shah alam


 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *  

EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING
BANTING
MIZA
017-662 9134

AYDA
011-2908 1655

YUSNAH
019-347 2575
BANTING - KLANG
NURUL
018-241 4538

SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114


Best kan pakai PB. Sarungkan sahaja PB, kemudian PB boleh tolong saunakan badan secara senyap. Premium Beautiful sesuai sangat untuk sesiapa sahaja yang nak cantikkan beberapa bahagian yang penting pada badan terutamanya mereka yang mahu kempiskan bahagian  perut dan kecikkan pinggul.


Kalau Uols memang teringin nak mencuba PB ni dan nak dapatkan khidmat rundingan secara percuma, boleh je jangan segan-segan Whatsapp Nurul ok !












www.nurulsuadi.blogspot.com 




Your Premium Beautiful Expert,

NURUL SUADI