Friday, 27 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT BANTING : EJEN-EJEN MIN KAFFE


Assalamualaikum,
Salam Sejahtera pada uols pembaca setia Blog NS
Dah Minum Kopi ke??

www.nurulsuadi.blogspot.com

Perihal Blog
Patutlah setiap hari banyak mesej masuk ke inbox dan whatsapp NS dok tanya pasal 
kopi kurus.
.
.
Kopi kurus ni sebenarnya namanya Min Kaffe. Yang istimewanya kopi ni sebab dia tak gunakan gula tapi guna garam buluh, tapi bila kita minum rasanya sedap, sure memang sedap sebab ada rasa lemak lemak berkrim gitu...

www.nurulsuadi.blogspot.com

NS dah edarkan kopi ni pada setiap dropship-dropship NS yang ada warung dan restoran. Biasa la kalau orang lelaki ni tak lepak kedai kopi minum-minum kopi, lepak-lepak sembang dengan kawan-kawan bukan la lelaki namanya...hehehe...

Why not, u sambil-sambil lepak tu, cer order sepeket lepas tu minum, rasanya sama hebat dengan kopi kopi yang ada dipasaran. 

APA ?! KAT TEMPAT UOLS TAK ADA KOPI NI ???

Aduh...rugilah kalau tak ada...sebab bagus kopi ni..
banyak khasiat kopi ni yang uols perlu tahu
KLIK BAWAH TU YE

http://nurulsuadi.blogspot.my/2016/07/min-kaffe.html 
KLIK DI SINI !!!

Haaa...dah tau kan??

Jadi NS nak tanya sesuai tak untuk kita amalkan sebagai minuman untuk kesihatan kita?
Sesuai kan !

Sesuai tak jika kita hadiahkan pada ibu bapa kita setiap bulan
sebagai minuman kesihatan mereka ?
Sesuai kan !

Sesuai tak untuk abam abam dan kakak kakak yang control makan sebab nak kempiskan perut ?
Sesuai kan !

Sesuai tak untuk yang ada masalah kesihatan tak boleh minum air bergula sesangat ?
 Sesuai kan !

Jadi memang sesuai sangatlah kalau 
Uols cepat-cepat capai HP


018.241.4538 (Nurul)



EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
018-239 2230 /

017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646


Daftar segera !! 


018.241.4538 (Nurul)

www.nurulsuadi.blogspot.com

Facebook
Nurul Suadi


No comments:

Post a comment