Saturday, 12 December 2015

ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTIK


www.nurulsuadi.blogspot.com


1 pcs   RM 5.00 
+
Poslaju RM 3.00

 ** Dengan pembelian 6 pcs
(Pos Percuma)


Magic Colour Lipstick menjadi kegemaran wanita masa kini..Ini kerana kandungannya yang tinggi dengan pati Aloe Vera serta Vitamin E yang mana mampu memberi kelembapan sepenuhnya kepada pengamalnya .Senang sahaja gunakan Magic Colour lipstick dahulu sebelum menggunakan lipstick kegemaran anda mengikut warna yang anda gemari.Secara tak lansung , Ia menjaga kecantikan dan kesihatan bibir anda dan membuatkan lipstick anda lebih tahan lama.


Dengan adanya Magic Colour Lipstick ini ia mampu merawat pelbagai masalah pada bibir.seperti bibir yang selalu kering dan menggelupas,bibir yang kelihatan gelap dan kusam,bibir yang sangat sensitif dan alergik dan bibir yang sukar memberi daya tahan untuk mengekalkan lipstick yang digunakan.
Antara Kebaikan Magic Colour Lipstick Ini
Warnanya mengikut 'mood'.

★ Sentuhan berkrim yang kekal menjadikan bibir kelihatan sempurna sepanjang hari.

★ Mengandungi Vitamin A,C dan E kompleks khasiat anti oksidan.

★ Melembap dan merapikan bibir dengan khasiat Aloe Vera.

www.nurulsuadi.blogspot.com

Sesuai untuk semua jenis kulit,aloe vera boleh digunakan walaupun oleh seseorang dengan kulit sensitif. Mari lihat pada manfaat menggunakan gel lidah buaya untuk merawat keadaan kulit.

1. Gel lidah buaya adalah bagus untuk pelembab.

Popular digunakan sebagai pelembap oleh wanita yang menggunakan mineral make-up secara berkala, gel lidah buaya adalah sesuai untuk muka. Menggunakan gel lidah buaya pada kulit sebelum mengenakan make-up boleh mencegah kulit daripada kekeringan.

Bagi lelaki: Aloe vera boleh digunakan sebagai pelembut sebelum bercukur. Sifat-sifat penyembuhan itu boleh merawat luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.

2. Aloe gel lidah adalah bagus untuk merawat jerawat.

Gel lidah buaya mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria dan ciri-ciri anti-radang yang mengurangkan keradangan kulit. Ia membolehkan kulit untuk sembuh dengan cepat dan secara semula jadi dengan minimum parut. Lidah buaya atau aloe vera adalah pelembab tetapi tidak memberi kulit rasa berminyak, jadi ia sesuai untuk sesiapa yang mempunyai kulit berminyak.

3. Lidah buaya membantu melawan masalah biasa penuaan kulit.

Mari menghadapinya: seperti yang kita mendapatkan lebih tua, semua orang mula bimbang tentang kemunculan garis dan kehilangan keanjalan pada kulit kita. Vitamin C dan E hadir dalam gel aloe vera boleh memperbaiki kulit kita secara semulajadi dan menjaga kulit kita dari terhidrat.

4. Lidah buaya boleh mengurangkan penglihatan "stretch mark".

Sama ada kerana muncrat pertumbuhan, perubahan berat badan, atau mengandung - ramai daripada kita yang dibelenggu dengan stretch mark hodoh. Tanda-tanda ini muncul disebabkan oleh air mata kecil di lapisan kulit yang disebabkan oleh secara tiba-tiba dan berlebihan regangan. Gel lidah buaya boleh membantu menyembunyikan stretch mark dengan penyembuhan luka.

5. Lidah buaya boleh digunakan untuk merawat selaran matahari.

Aloe gel lidah boleh mengurangkan kesakitan dan bengkak anda. Ia bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan. Apabila kulit terhidrat, maka ia akan pulih lebih cepat melindungi bibir anda daripada pancaran matahari.


 

018-241 4538


Promosi Terbuka untuk yang ingin berniaga
sebagai Pengedar ataupun Ejen


RM38.00 Per Box
1 Box 12 pcs

Borong
Rm30 (Min 6 Box) 


99% SOOTHING ALOEVERA LIPSTICK .
  • Mengandungi 99% aloevera .
  • Lembapkan bibir selama 12 jam .
  • Memerahkan bibir secara semulajadi .
  • Menghilangkan noda/Bintik hitam
Order Sekarang !!

No comments:

Post a comment