Sunday, 30 October 2016

FEEDBACK TERBARU JUS ASAM KUNYIT VSIREH


Pernah dengar tak Jus Asam Kunyit Vsireh ? Wanita-wanita Jawa buat jamu ni untuk menjaga kesihatan dalaman dan juga untuk merampingkan badan..Haaa tak payah susah-susah nak pergi gym la, slimming centre la..Senang je, amalkan jamu ni, InshaAllah, maintain je saiz hang cek oiiii..






www.nurulsuadi.blogspot.com
Whatsapp 018-241 4538
www.nurulsuadi.blogspot.com






Pilihan terbaik semestinya #jusasamkunyitvsireh , ramuan tanpa sebarang bahan kimia , rasa sedap masam manis ala² manja² gituu !!


JANGAN LUPA !!
#pinkshoppegallery


018-241 4538



 Facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com


Monday, 24 October 2016

JUS ASAM KUNYIT Vsireh - HOMEMADE TERLARIS




Selamat Sejahtera apa khabar pada kesihatan uols ??
Segmen atau rangka blog pada kali ini adalah feedback terbaru produk Homemade
Jus Asam Kunyit Vsireh
Syukur kerana produk ini mendapat sambutan yang begitu baik. Peluang baik juga untuk usahawan-usahawan kecil yang ingin mejadi ejen-ejen kami 
di sekitar kawasan Lembah Klang. 

 Modal SERENDAH
RM240 (30 botol - 350ml)

untuk keterangan lanjut :

018-2414538




www.nurulsuadi.blogspot.com
whatsapp 018-2414538
www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com

Bagi wanita-wanita yang  tidak pantang makan ,makan tanpa kawalan, berangin badan, sakit urat ,kembung sana kembung sini ,badan rasa mengembang semacam memang sangat perlu "bantuan khas" untuk nampak segar , untuk cergas selalu , untuk naik aura wajah , untuk naik seri muka , perut kempis selalu , sihat dan mantap dalaman , berat badan menten !!!

Pilihan terbaik semestinya #jusasamkunyitvsireh , ramuan tanpa sebarang bahan kimia , rasa sedap masam manis ala² manja² gituu !!





TESTIMONI TERBARU !!
 





www.nurulsuadi.blogspot.com





www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com



Jangan lupa !!


Sunday, 9 October 2016

MP3 Download Lagu Melayu Baru & Lama


Koleksi Lagu-lagu Melayu (MP3)


Ernie Zakri & Syamel - Aku Cinta

Ara Johari - Bunga 
  Nabila Razali - Pematah Hati

Siti Nordiana - Terus Mencintai

Wani Hasrita - Menahan Rindu

Wani Hasrita - Rintihan Rindu

Sheila Majid - Boneka

Syura - Nazam Berkasih

Nora - Renungan Terakhir



Siti Nurhaliza - Purnama Merindu

Amyra Rosli ft. Waris - Ada Saja 

Syuhada - Bukan Dia

Haris Baba - Katakan 


Syamel - Lebih Sempurna

Hael Husaini - Jampi

Hazama - Relakan Jiwa

Haqiem Rusli - OST Lara Cinta Ameena (Segalanya)

Haqiem Rusli - Jatuh Bangun

Aiman Tino - Ku Rela Di Benci 

Floor 88 - Zalikha 

Floor 88 - Aqilah 

Tajul & Wani Hasrita - Disana Cinta Disini Rindu

Sufian Suhaimi - Terakhir

Projector Band - Aisyah

Ezad Lazim - Demi Cinta

Fazli Zainal - Harapan

Felix - Warkah Berlagu Pilu


http://nurulsuadi.blogspot.my/2016/07/min-kaffe.html
KLIK !!












   





EJEN DIPERLUKAN  !



http://nurulsuadi.blogspot.my/2015/02/khasiat-haruman-loqman.htmlhttp://nurulsuadi.blogspot.my/2016/09/jus-sirih-kunyit-asam.htmlwww.nurulsuadi.blogspot.com 

http://nurulsuadi.blogspot.my/2016/09/haruman-luqman-bunga-mutiara-bunga.html  


 
https://parfumlicious.blogspot.com/2018/02/air-freshener-dexandra.html

JUS ASAM KUNYIT Vsireh



Warna kulit menjadi lebih cerah dan kelihatan bersih ini kerana Kunyit mampu meneutralkan racun di dalam tubuh anda. Tubuh yang sihat dan bersih daripada racun akan bernampakan kesan yang positif pada kulit, kulit menjadi lebih sihat dan bersih daripada kotoran.

Jus sirih asam kunyit homemade Nurul jual ye..pekat sedap dan tidak pahit yang penting khasiatnya..Siapa dah cuba pasti tau khasiatnya..

Cepat2 mai order ye..

Dah order kita proses...dah tentu FRESH !
RM10 (350ml)
RM15 (500ml)

#ejendiperlukan
#pinkshoppegallery

     018-2414538
www.nurulsuadi.blogspot.com