Monday, 5 November 2018

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING : SET KEMPIS PERUT MIN KAFFE & GARLIC TABLET



www.nurulsuadi.blogspot.com

Diskaun Hujung Tahun
SET KEMPIS PERUT (Set SKP)

Ramai yang tunggu tunggu NS buat Promo Set macam ni
bukan apa, NS kebiasaan kalau buat Set Kombo pasti 
FREE Postage 
😍😍😍

Hujung Tahun, ramai nak barang MURAH tapi ada Kualiti sebab apa ?

Hujung Tahun banyak nak guna duit kan.

Tapi takpe, NS bagi bagi Harga yang memang Superb Puas Hati & Produk Kesihatan yang memang Superb kualiti.
Recharge Tenaga uols dengan Min Kaffe + Garlic Tablet
.
.
.
www.nurulsuadi.blogspot.com
 Klik 
.
.
.

www.nurulsuadi.blogspot.com

Klik
Hanya RM 80
FREE POSTAGE



Friday, 2 November 2018

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING : BELI PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT BELI IRON "BRANDED" DENGAN HARGA DISKAUN 60%


www.nurulsuadi.blogspot.com

Berita Hot πŸ”₯ mengenai iron ni.

Hot sebab harga benda ni TURUN 😱 dari 4 angka, harga dia terus jatuh menjunam jadi
πŸ‘‰3 ANGKAπŸ‘ˆ je.

#Jimat60%
Limited ONLY !

Nak cepat kurus ?
CEPAT CEPAT Pakai Korset.
Nak Baju Bila digosok cepat lurus ?
Guna la iron Philips ni ha. 😍😍

Yang nak iron harga MURAH tak hingat ni, boleh direct klik http://wasap.my/+60182414538/PmIronMurah sekarang.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulBanting

EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING
BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646
www.nurulsuadi.blogspot.com
Facebook
Nurul Suadi


Wednesday, 17 October 2018

Premium Beautiful Banting : Anugerah SM SSM 2018 (Part 2)




 
Flatform yang terbaik untuk memulakan BISNES.
Ada MENTOR, ILMU & SYSTEM.
Memang berBaloi walaupun hanya bermula dengan RM47.00
 
Dapat FREE 2 Ubat Gigi Garam Buluh
Image result for hai o member free ubat gigi 

Bonus 2%
Setahun bagi dua kali.
First 2% tu bagi based on 6 months performance.
Second 2% pulak based on 6 months performance jugak!

Bila tengok balik total bonus is 12 months!
dan bukan 2% setahun.
Tapi dah jadi total 4% dah uolsssss

Uolssss kalau company kita bagi sebulan bonus pun 

dah happy sangat kan?
Ni kalau 12 bulan bonus korang rase macam mana? 

Happy tak

Bestnya SHOM ni !
Bila Allah jodohkan dengan SHOM means ada sesuatu yang 

Allah nak bagi.
Mungkin masanya belum sekarang. Tapi In Sha Allah berniaga dengan SHOM ni bila berada di landasan yang betul, rezeki yang orang lain berjaya dapat, kita pasti dapat.
Yang penting habiskan apa yang kita dah mulakan. Sebab orang berani jer yang berani habiskan sesuatu yang beliau mulakan!
 
 
Daftar segera !! 

018-241 4538
 
 
EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING
BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646
 
 
 
www.nurulsuadi.blogspot.com
Facebook
Nurul Suadi

 

Tuesday, 16 October 2018

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING - SHORT BRASSIERE - FITTING SEKITAR KAWASAN BANTING


www.nurulsuadi.blogspot.com


Kalau nak guna Premium Beautiful ni tak boleh guna tanpa Fitting sebenarnya. Fitting ni sangat sangat penting untuk menentukan keselesaan pada si pemakai, kita tak boleh Share Share dari sesiapa. 

Ramai yang buat silap, dengan cara jadikan PB Korset ni harta turun temurun. Kakak dah tak pakai wasiat kan pula pada si adik, mak dah tak pakai wasiatkan kepada anak perempuan pulak. 

Macam harta pusaka dibuatnye πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Memang SILAP sangat sangat sebenarnya. Sebab ini jugalah ada yang kata bila mereka sarungkan PB Korset ni tapi tak nampak hasil yang mereka inginkan, bila NS tanya harga & bila mula pakai PB Korset ni mula la keluar cerita "saya dapat dari kakak", "saya dapat dari mak". 😏😏

Sebab PB Korset tu bukan ikut saiz badan mereka tapi saiz badan orang lain. Jadinya body shapenye tak menjadi la. So...perlu la kita pastikan dulu saiz PB Korset ni memang saiz badan kita supaya kita selesa dan dapat body shape yang sepatutnya.

Baru baru ni NS ada fitting seorang pengguna baru, dia beli "Short Bra" comey mak anak 2 ni. Mula mula NS hairan sebab body shape dia memang dah cantik. 
Rupanya dia ada masalah "Breast Kendur" dia muda lagi, tak sepatutnya ada masalah sebegitu kan. 😨😨

www.nurulsuadi.blogspot.com

Itu pun salah satu masalah kita orang perempuan lepas melahirkan anak. 'Breast Kendur" menyebabkan kita seolah-olah tak ada Breast terutama sekali bila kita sedang berbaring. Memang rata habis ! Sedih dan mula la nak menangis dibucu katil sebab En somi dah tegur tegur kan.  

  "Short Brassiere" juga mempunyai F.i.R sama seperti "Long Brassiere". Pemakaian dengan cara yang betul dan berdisiplin dengan cara pemakaian setiap hari mampu membantu semula pembentukan Breast yang Kendur dan Meleper supaya Membulat Semula dengan keajaiban yang ada pada kuasa F.i.R nye. 

Jadi, beri peluang kepada "Short Brassiere" ini untuk buktikan hasilnya kepada anda. πŸ’–πŸ’–




www.nurulsuadi.blogspot.com
 Tunjuk Material PB Korset, Baru buyer puas hati 
dapat pegang produk depan mata kan 😍😍

www.nurulsuadi.blogspot.com
 Fitting Session


www.nurulsuadi.blogspot.com

Selesai Fitting customer terus Booking CASH πŸ’–πŸ’–





DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL UOLS SEKARANG 
HARGA YANG SANGAT BERBALOI !! ❤️❤️❤️
.
πŸ‘ JIMAT SANGAT SANGAT DARI RM200 SEHINGGA RM500
❤️ FREE PB WASH BERNILAI RM55
🎁 SPECIAL FREE GIFT BERNILAI RM50
πŸ“¦ FREE POSTAGE SM/SS
πŸ‘­❤️ FREE FITTING & FREE CONSULTANT

EJEN SEKITAR KAWASAN 

SHAH ALAM - KLANG - BANTING



BANTING

MIZA
017-662 9134


BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538


SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646 



Daftar segera !!


018-241 4538

Wednesday, 3 October 2018

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING : SUPER SALE 2018



Ubat belum tentu menjadi
Tanpa bantuan kukuh dari BENGKUNG F.i.R ni.

Hal-hal yang buat wanita susah hati seperti

Aset Kendur

Peha Berlaga  

Berat Badan Bertambah  

Punggung Besar Tapi Jatuh/Leper/Lebar  

Tiada Bentuk Badan  

Lemak terselit disana sini

Boleh diselamatkan hanya dengan gantikan pakaian dalaman uols je. 

Sementara OPEN DISKAUN SUPER DaaBoOm ni...
boleh lah sama-sama kita Remove / Repair apa yang tak kene pada badan kita. 

Aset kena dijaga, bukan dibiarkan tak terurus πŸ’–






 
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡


Monday, 1 October 2018

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT BANTING - ANUGERAH SM/SSM 2018 (PART 1)



Macam "Taikaci" tak? πŸ˜‚πŸ˜‚
Bukan selalu dapat 'Posing" macam ni ye.. 😘
Ketika ni NS berada di IDCC Convention Centre, Shah Alam
NS berdiri diatas Pentas SM/SSM 2018 Tajaan SHOM atau lebih dikenali dengan nama Sahajidah Hai-O.






Ini adegan sebelum mula Majlis, seronok dapat bersembang
tak perasan ada paparazi snap gambar kami sedang 
khusyuk membawang πŸ˜…πŸ˜…



Ini adalah Event-event Penting & Khas untuk meraikan calon-calon rakan niaga yang layak menerima Anugerah Istimewa ni tau. Bukan senang nak capai apa yang kita impikan dalam perniagaan yang kita ceburi kalau tak ada kesungguhan, tak ada cara pemikiran positif & tak ada sikap ingin belajar lebih dari yang kita tahu.

Kalau pasal produk SHOM ni semuanya memang best dan kualitinya terjaga dengan begitu baik sekali. Apabila NS sendiri yang jadi pengguna tegar produk hot Premium Beautiful ni memang NS tak nafikan pasarannya tak pernah pupus ditelan zaman, dah berpuluh tahun malah setiap hari ada je permintaan dari setiap pelusuk negeri malah negara. Memang meniaga online bersama SHOM ni very powerful kalau kena caranya.

Ada ke gaya seperti seorang Model ? 
Sebenarnya memang berangan nak jadi Model 
tapi tak dapat sebab tak cukup ketinggian lagi berapa inci je lagi. πŸ˜‚πŸ˜‚
Jom kita cuci mata tengok gambar sekejap
.
.
.







 Kami dah letih dah ni,
kaki pun dah letih bersarungkan "Heels" πŸ˜„



Dapat berbual dengan idola sampai macam tu sekali πŸ˜…


Bukan senang nak jumpa idola baju kebaya moden warna merah tu haaa... rasa nak loncat loncat bintang bulan kat situ.


Tau tak, dulu dia kira bambam juge la...saiz comey comey gitu. Tapi sejak pekena minum #ShakeMe dengan bersarungkan #PremiumBeautiful sentiasa dibadan. Terus lemak lemak semua bocor habis bersepah sana sini & terus kuncup tak bambam lagi dah. πŸ˜‚πŸ˜‚

Dasyat betul Bila Minum Shake Me pun boleh buang lemak.😨😱

Tak mahal untuk sekotak minuman sedap ni
πŸ‘‰ RM120 aje ( Free Postage ) tau.
Jarang la kalau shopping online nak dapat free postage camni.

Klik je πŸ‘‡
http://wasap.my/+60182414538/PMShakeMe
http://wasap.my/+60182414538/PMShakeMe
http://wasap.my/+60182414538/PMShakeMe

Direct Link
πŸ‘‰ http://nurulsuadi.blogspot.com/2016/12/shake-me-shake-shake-shake.html?m=1



Nak pakai dress macam dalam gambar tu kalau tak bersarungkan Premium Beautiful 
memang NS kurang rasa keyakinan diri, sebelum NS memilih untuk sarung korset ni 
NS mengalami beberapa masalah selepas bersalin.
Masalah ni NS rasa bukan NS seorang je yang mengalami tetapi ramai wanita-wanita lain pun mengalaminya juga. Iaitu masalah Perut Buncit, Peha Membesar, Kurus tapi 
"Tak Ada Bentuk Badan"

Malu wey, kalau kurus tapi melidi...atau nampak kurus tetapi peha, punggung membesar bagai di pam-pam. πŸ˜“πŸ˜“
NS bersalin anak ke-2 perut NS dah mula tak terkawal kebuncitannye macam mengandung.
Padahal tak mengandung pun. Kalau ada kawan kawan tegur rasa nak jahit mulut dia bila dia kata "eh awak mengandung ke?" πŸ˜’πŸ˜’


Tapi mulut orang kita tak boleh tutup kan,
so cara nak usaha mengelakkan pertanyaan seperti itu
NS cari penyelesaian dengan menyarungkan Premium Beautiful 8 jam setiap hari πŸ’–πŸ’–


Kalau NS berjaya uols pun mesti akan berjaya juga rawat
masalah dalaman uols tu. So, jangan berlengah-lengah lagi ye πŸ˜‰πŸ˜‰

Doakan NS naik STAGE SETERUSNYA ye..
Usaha Lift Kejayaan Ku 😘😘
Aamiin....


Monday, 13 August 2018

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT BANTING : CARA UKURAN PB





Jangan jadikan Premium Beautiful ini hanya untuk berkebaya, dress up cecantik hanya untuk pergi kenduri kendara sahaja. Silap tu, kalau nak Shape yang Cantik mesti jadikan Premium Beautiful sama seperti pakaian dalaman harian kita. Baru la dapat Body Shape yang maintain, badan melengkuk ramping dipinggang, dan melentik punggung. Result dia, asset utama semua naik. Part yang terlebih  kembang terpaksa kempis πŸ’—πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜

 

Tuesday, 3 July 2018

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT BANTING : LONG BRASSIERE


www.nurulsuadi.blogspot.com




Bestnya Premium Beautiful ni kan. Setiap part ada fungsi tersendiri. Lebih-lebih lagi bila kelebihan Pb ni untuk kesihatan kita. Hanya invest Rm2*** saja untuk satu set PB dapat menjimatkan Kos Rawatan Perubatan Hospital. betul tak?? sangat jimat...
.
Tapi kalau uols nak beli part by part pun tiada masalah... Boleh je.. Tapi tak digalakkan la, sebab fungsi utama Premium Beautiful ni adalah untuk mengalihkan dan mengunci lemak kita, So sekiranya uols nak beli mana-mana part atau bahagian Premium Beautiful tanpa beli full set Uols dinasihatkan merujuk terlebih dahulu dengan Agent Terlatih Premium Beautiful untuk mengenal pasti bahagian mana  yang perlu segera di baik pulih dengan Premium Beautiful Corset.
www.nurulsuadi.blogspot.com
.

Menyokong breast termasuk yang bersaiz besar atau rare sebab tali long bra premium beautiful ni sangat lebar and tebal untuk meyokong payudara yang besar. Long Bra Premium Beautiful ni pon boleh dipakai sewaktu bersenam sebab fungsinya yang menyokong breast kita. Maklumlah, 'breast' wanita ni bukan majoritinya  terdiri dari otot, ianya terdiri dari jaringan lemak. Jadi, kalau kita pakai bra yang salah, memang 'breast' akan cepat "londeh". Jadi jika saiz besar..lagi lah kena jaga asset ni semua supaya tahan lebih lama.
.
.
Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil. Siapa yang teringin sangat nak besarkan payudara tanpa perlu menjalani pembedahan or suntikan yang menyakitkan, long bra Premium Beautiful ni adalah penyelesaiannya .
.
Part ni memang ramai wanita sensitif sebenarnya, lagi lagi if payudara tak berapa nak up. Mula la tak senang hatinya, nak cari ubat minum, ubat sapu. Yang mungkin kita tak peduli apakah kesan selepas pengambilan ubat ubat tersebut kan ?
.
.
www.nurulsuadi.blogspot.com
.
.
Ini pula Bahagian Perut. 
.
Selain dari dapat bantu setup perut yang membuncit, dapat juga mengelakkan Gastrik
Bagi uols yang ada masalah gastrik kan seeloknya pakai Long Bra, so bila dah pakai Long Bra ni memang kena pakai satu set tau uols. Bahagian tengah Long bra PB ni (Bahagian depan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang lebih tinggi. So kalau kita pakai Long Bra ni akan meliputi semua bahagian Abdomen kita kemudian mengurangkan masalah Gastrik yang teruk.
.
Kalau uols pakai PB ni masa berpuasa, In Sha Allah uols takkan rasa lapar tau. NS dah rasa dah pakai PB masa berpuasa, selain dapat menahan lapar sehingga berbuka dapat mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan. Suka tak uols?
 
.
.
www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com



www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com


www.nurulsuadi.blogspot.com

DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL UOLS SEKARANG 
HARGA YANG SANGAT BERBALOI !! ❤️❤️❤️
.
πŸ‘ JIMAT SANGAT SANGAT DARI RM200 SEHINGGA RM500
❤️ FREE PB WASH BERNILAI RM55
🎁 SPECIAL FREE GIFT BERNILAI RM50
πŸ“¦ FREE POSTAGE SM/SS
πŸ‘­❤️ FREE FITTING & FREE CONSULTANT




EJEN SEKITAR KAWASAN 

SHAH ALAM - KLANG - BANTING




BANTING

MIZA
017-662 9134


BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538


SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646 



Daftar segera !!


018-241 4538