Tuesday, 16 October 2018

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING - SHORT BRASSIERE - FITTING SEKITAR KAWASAN BANTING


www.nurulsuadi.blogspot.com


Kalau nak guna Premium Beautiful ni tak boleh guna tanpa Fitting sebenarnya. Fitting ni sangat sangat penting untuk menentukan keselesaan pada si pemakai, kita tak boleh Share Share dari sesiapa. 

Ramai yang buat silap, dengan cara jadikan PB Korset ni harta turun temurun. Kakak dah tak pakai wasiat kan pula pada si adik, mak dah tak pakai wasiatkan kepada anak perempuan pulak. 

Macam harta pusaka dibuatnye 😂😂😂

Memang SILAP sangat sangat sebenarnya. Sebab ini jugalah ada yang kata bila mereka sarungkan PB Korset ni tapi tak nampak hasil yang mereka inginkan, bila NS tanya harga & bila mula pakai PB Korset ni mula la keluar cerita "saya dapat dari kakak", "saya dapat dari mak". 😏😏

Sebab PB Korset tu bukan ikut saiz badan mereka tapi saiz badan orang lain. Jadinya body shapenye tak menjadi la. So...perlu la kita pastikan dulu saiz PB Korset ni memang saiz badan kita supaya kita selesa dan dapat body shape yang sepatutnya.

Baru baru ni NS ada fitting seorang pengguna baru, dia beli "Short Bra" comey mak anak 2 ni. Mula mula NS hairan sebab body shape dia memang dah cantik. 
Rupanya dia ada masalah "Breast Kendur" dia muda lagi, tak sepatutnya ada masalah sebegitu kan. 😨😨

www.nurulsuadi.blogspot.com

Itu pun salah satu masalah kita orang perempuan lepas melahirkan anak. 'Breast Kendur" menyebabkan kita seolah-olah tak ada Breast terutama sekali bila kita sedang berbaring. Memang rata habis ! Sedih dan mula la nak menangis dibucu katil sebab En somi dah tegur tegur kan.  

  "Short Brassiere" juga mempunyai F.i.R sama seperti "Long Brassiere". Pemakaian dengan cara yang betul dan berdisiplin dengan cara pemakaian setiap hari mampu membantu semula pembentukan Breast yang Kendur dan Meleper supaya Membulat Semula dengan keajaiban yang ada pada kuasa F.i.R nye. 

Jadi, beri peluang kepada "Short Brassiere" ini untuk buktikan hasilnya kepada anda. 💖💖




www.nurulsuadi.blogspot.com
 Tunjuk Material PB Korset, Baru buyer puas hati 
dapat pegang produk depan mata kan 😍😍

www.nurulsuadi.blogspot.com
 Fitting Session


www.nurulsuadi.blogspot.com

Selesai Fitting customer terus Booking CASH 💖💖





DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL UOLS SEKARANG 
HARGA YANG SANGAT BERBALOI !! ❤️❤️❤️
.
👍 JIMAT SANGAT SANGAT DARI RM200 SEHINGGA RM500
❤️ FREE PB WASH BERNILAI RM55
🎁 SPECIAL FREE GIFT BERNILAI RM50
📦 FREE POSTAGE SM/SS
👭❤️ FREE FITTING & FREE CONSULTANT

EJEN SEKITAR KAWASAN 

SHAH ALAM - KLANG - BANTING



BANTING

MIZA
017-662 9134


BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538


SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646 



Daftar segera !!


018-241 4538