Wednesday, 17 October 2018

Premium Beautiful Banting : Anugerah SM SSM 2018 (Part 2)




 
Flatform yang terbaik untuk memulakan BISNES.
Ada MENTOR, ILMU & SYSTEM.
Memang berBaloi walaupun hanya bermula dengan RM47.00
 
Dapat FREE 2 Ubat Gigi Garam Buluh
Image result for hai o member free ubat gigi 

Bonus 2%
Setahun bagi dua kali.
First 2% tu bagi based on 6 months performance.
Second 2% pulak based on 6 months performance jugak!

Bila tengok balik total bonus is 12 months!
dan bukan 2% setahun.
Tapi dah jadi total 4% dah uolsssss

Uolssss kalau company kita bagi sebulan bonus pun 

dah happy sangat kan?
Ni kalau 12 bulan bonus korang rase macam mana? 

Happy tak

Bestnya SHOM ni !
Bila Allah jodohkan dengan SHOM means ada sesuatu yang 

Allah nak bagi.
Mungkin masanya belum sekarang. Tapi In Sha Allah berniaga dengan SHOM ni bila berada di landasan yang betul, rezeki yang orang lain berjaya dapat, kita pasti dapat.
Yang penting habiskan apa yang kita dah mulakan. Sebab orang berani jer yang berani habiskan sesuatu yang beliau mulakan!
 
 
Daftar segera !! 

018-241 4538
 
 
EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING
BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646
 
 
 
www.nurulsuadi.blogspot.com
Facebook
Nurul Suadi