Saturday, 17 December 2016

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING : SHAKE ME MINUMAN DIET



Ni nak update tentang "new product" dari Sahajidah Hai O Marketing ( SHOM ). Namanya adalah SHAKE ME..jom kita shake shake shake lepas ni. Wahhhh... macam best kan ? Dengar cerita produk ini produk kurus ?! Ye ke boleh kurus ni ??? Nak tau kurus atau tidak, mari kita sambung baca.




AMALAN KONSEP 3M

APA ITU KONSEP 3M ??

MARI KITA SAMA SAMA BERKONGSI KONSEP INI 
UNTUK KEHIDUPAN SEHARIAN KITA

Apa itu Shake Me?
Shake Me ialah gabungan kacang soya dan Garam Buluh yang kaya protein bagus untuk kesihatan. Minuman protein pertama di dunia yang mengandungi Garam Buluh.. Wow excited bila dah baca kan ? 😍😍

Shake Me adalah rendah kalori, tinggi dalam protein & serat. Sumber kalsium & magnesium. Juga diperkaya dengan Garam Buluh, vitamin dan mineral. Meal replacement yang mengurangkan "HORMON LAPAR". 90 kalori sahaja tau! So anda akan rasa kenyang dan kurang rasa lapar. πŸ‘








Apa kebaikan Shake Me?
✔️ membekal tenaga
✔️ menjaga kesihatan
✔️ tumbesaran sihat
✔️ badan langsing


Shake Me berkonsep 3M :
✅ Mineral
✅ Metabolisme
✅ Maintenance


Mineral
Diperkaya dengan garam buluh, vitamin dan mineral termasuk Vitamin A, Vitamin B complex, Vitamin C, kalsium, magnesium, zat besi, zink dan lain-lain. Juga membekalkan nutrien harian yang diperlukan.

Metabolisme
Diet kaya protein meningkatkan metabolisma, mengurangkan hormon lapar lalu mengurangkan selera makan. Membantu menggalakkan pembakaran lemak. Pilihan terbaik sebagai meal replacement.

Maintenance
Asid amino adalah bahan asas ( building block ) untuk sel badan, hormon, enjin & antibodi. Mengandungi protein dari soya, kacang & oat.

Kepada anda semua yang ada masalah berat badan berlebihan dan anda berimpian ingin tampil kurus dan langsing boleh terus whatsapp Nurul untuk "order" produk Baik ini untuk badan anda. bukan sahaja baik untuk badan anda, tetapi baik juga untuk kesihatan andaπŸ‘πŸ‘


Nak barang baik, kenalah jaga baik-baik ! 😍😍




Jangan Risau kerana Shake Me :
πŸ‘ rendah lemak
πŸ‘ tiada kolestrol
πŸ‘ tiada gula
πŸ‘ tiada bahan pengawet
πŸ‘ tiada pewarna tiruan

Produk ini selamat dan halal 😊. Rasa macam mana ? Rasa sedap lahhhh.. Nak tau kena la anda cuba sendiri...



KITA SHARE 1 TESTIMONI DARI RAKAN KONGSI
YANG MINUM "SHAKE ME" NI HARI-HARI



KLIK !  BAHAYA KOLESTROL TINGGI !!





KLIK 
BELI SEKARANG !!

http://nurulsuadi.blogspot.my/2016/12/halaman-pembelian-produk.html






EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646


Daftar segera !! 


018.241.4538 (Nurul)




Facebook
Nurul Suadi


PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT BANTING : TUNJUK CARA PACKING PRODUK JENIS CECAIR - POSLAJU



Text : Nurul Suadi


Bagi yang menjalankan bisnes online, pasti tercari-cari panduan yang boleh digunakan untuk membungkus produk yang hendak dipos kepada pelanggan. Jika tidak tahu cara yang betul pasti membawa masalah seperti produk tidak sampai ke tangan pelanggan, bungkusan tidak di terima pejabat pos atau berlaku kerosakan pada barang.

Peniaga online sekarang lebih mudah kerana pihak Pos Malaysia telah mengambil langkah initiatif dengan menyediakan bungkusan dan kotak khas untuk peniaga online. Juga boleh menggunakan perkhidmatan syarikat selain Pos Malaysia jika mahu. Kali ini saya berkongsi perkhidmatan Pos Malaysia.
(Artikel ini saya petik dari Laman Utama
 http://www.poslaju.com.my/

Jika biasanya anda membungkus dahulu barangan atau dokumen anda, baru menimbang berat dan seterusnya membayar untuk penghantaran, kini tidak perlu lagi. Dengan Kotak dan Sampul Prabayar PosLaju, kami perkenalkan cara paling mudah untuk menghantar bungkusan anda. Hanya perlu beli kotak/sampul Prabayar PosLaju, bungkus dan terus hantarkan.

Kotak/Sampul Prabayar PosLaju hanya untuk kegunaan dalam Semenanjung Malaysia sahaja dan boleh didapati di lebih 300 cawangan termasuklah PosLaju, Pejabat Pos dan agen jualan terpilih di Semenanjung Malaysia.


Cara Menggunakan :

1. Beli Kotak Prabayar atau Sampul Prabayar di mana-mana pusat jualan yang terpilih.

2. Isikan slip pengeposan (borang PL1A) yang disertakan bersama Kotak Prabayar atau Sampul Prabayar tersebut.

3. Masukkan slip pengeposan (borang PL1A) di dalam poket plastik tersedia pada Kotak Prabayar atau Sampul Prabayar tetapi JANGAN tutup pelekat tepi poket plastik tersebut.

4. Serahkan Kotak Prabayar atau Sampul Prabayar kepada Pusat PosLaju atau Pejabat Pos yang berdekatan untuk pengeposan.


Ciri-ciri dan Kelebihan

-PENGHANTARAN EKSPRESS: Serahan esok hari, tertakluk di dalam kawasan Serahan PosLaju dan hari bekerja sahaja

-Lengkap dengan sistem Track & Trace

-Lengkap dengan bukti penerimaan bungkusan

-Tuntutan gantirugi untuk kehilangan/kerosakan sehingga Rm300*. PosLaju tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan lebihan had berat atau isi kandungan terlarang

*Tertakluk kepada terma & syarat

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi:

a. Pusat Khidmat Pelanggan di talian PosLine 1-300-300-300

dari 8:30 pagi – 8:00 malam pada hari Isnin hingga Jumaat dan dari 8:30 pagi – 5:00 petang pada hari Sabtu (kecuali Sabtu pertama setiap bulan dan cuti umum)

b. Layari
www.poslaju.com.my atau www.pos.com.my
 
atau lihat pada blog Nurul ini, ada Nurul link kan blog ini terus ke blog poslaju malaysia dan anda hanya klik di situ sahaja.

''Berdasarkan pengalaman yang lepas, ada barang yang diterima pelanggan rosak (mungkin cara pengurusan bungkusan semasa dalam perjalanan), contohnya jus asam kunyit vsireh bocor/terpecah. Jadi Nurul agak cerewet sedikit dalam bab pembungkusan ini. Nurul akan pastikan pembungkusan mestilah kemas dan selamat. Sama ada dibalut dengan surat khabar @ "buble wrap" diletakkan "sticker Fragile". Dan buat masa sekarang menggunakan khidmat pos laju.

Untuk produk seperti Jus Asam Kunyit Visireh (dalam botol), perlu dibalut terlebih dahulu dengan suratkhabar. Bagi pos ke Sabah/ Sarawak, memang semua barang akan dibalut kemas dengan surat khabar dan dilapiskan dengan bubble-wrap.

Contoh Gambar yang sudah sedia untuk dihantar ke pos laju. Pada setiap bungkusan, nama pelanggan akan ditulis, tujuan untuk mengelakkan pertukaran bungkusan.

Bagi yang berminat untuk membuat bisnes dropship/ejen, bolehlah berhubung dengan Nurul kerana Nurul ada menawarkan produk dropship khas untuk anda yang minat berniaga tapi tiada modal besar untuk bermula.



GAMBAR CONTOH
 





Setelah selesai pembungkusan produk, sila pastikan anda lekatkan pelekat "Fragile" pada bungkusan tersebut.








JANGAN LUPA !!
#pinkshoppegallery


018-241 4538


Wednesday, 7 December 2016

DEXANDRA PERFUME BANTING : DROPSHIP - EJEN De'Xandra PERFUMES





Peluang !!

Kami memerlukan #Dropshippinkshoppe

Dropship - #dexandrapinkshoppe

Kami ada berita baik untuk anda yang join sekarang!

Nabil dan wife dia, Zira dah jadi DUTA De'Xandra sekarang.


 

So, peluang untuk anda buat income RIBU-RIBU setiap bulan semakin cerah !

RM 1,000 - RM 2,000 sebulan.....senang-senang boleh dapat. Perfume De'Xandra memang sangat trending sekarangg;

......RUGI kalau anda tak ambil peluang jadi dropship kami.
Untung sebotol sangat TINGGI...

Nak tau berapa untung sebotol?

πŸ“² WhatsApp - 018-2414538

πŸ“² WhatsApp - 018-2414538

πŸ“² WhatsApp - 018-2414538



Ada sesuatu yang Istimewa menanti ANDA!




JANGAN LUPA !!
#pinkshoppegallery


018-241 4538



 Facebook
Nurul Suadi





Sunday, 6 November 2016

HALAMAN PRODUK - EJEN DIPERLUKAN



** INGIN BELI BORONG ??



EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


Daftar segera !! 


018.241.4538 (Nurul)


www.nurulsuadi.blogspot.com


Facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT : CARA BUANG KOLESTROL JAHAT GUNA CELGYNIC GOLD


Anda Ada Masalah Kolesterol?



Jangan risau, CELGYNIC GOLD boleh bantu anda: 

 


Turunkan kolesterol dalam darah



Hapuskan kolesterol jahat



Atasi masalah kolesterol anda



Beri kesan seawal 3-7 hari

www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com



KLIK !  BAHAYA KOLESTROL TINGGI !!




http://nurulsuadi.blogspot.my/2016/11/halaman-pembelian-produk.html






EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


Daftar segera !! 


018.241.4538 (Nurul)


www.nurulsuadi.blogspot.com


Facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com


Sunday, 30 October 2016

FEEDBACK TERBARU JUS ASAM KUNYIT VSIREH


Pernah dengar tak Jus Asam Kunyit Vsireh ? Wanita-wanita Jawa buat jamu ni untuk menjaga kesihatan dalaman dan juga untuk merampingkan badan..Haaa tak payah susah-susah nak pergi gym la, slimming centre la..Senang je, amalkan jamu ni, InshaAllah, maintain je saiz hang cek oiiii..






www.nurulsuadi.blogspot.com
Whatsapp 018-241 4538
www.nurulsuadi.blogspot.com






Pilihan terbaik semestinya #jusasamkunyitvsireh , ramuan tanpa sebarang bahan kimia , rasa sedap masam manis ala² manja² gituu !!


JANGAN LUPA !!
#pinkshoppegallery


018-241 4538



 Facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com


Monday, 24 October 2016

JUS ASAM KUNYIT Vsireh - HOMEMADE TERLARIS




Selamat Sejahtera apa khabar pada kesihatan uols ??
Segmen atau rangka blog pada kali ini adalah feedback terbaru produk Homemade
Jus Asam Kunyit Vsireh
Syukur kerana produk ini mendapat sambutan yang begitu baik. Peluang baik juga untuk usahawan-usahawan kecil yang ingin mejadi ejen-ejen kami 
di sekitar kawasan Lembah Klang. 

 Modal SERENDAH
RM240 (30 botol - 350ml)

untuk keterangan lanjut :

018-2414538




www.nurulsuadi.blogspot.com
whatsapp 018-2414538
www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com

Bagi wanita-wanita yang  tidak pantang makan ,makan tanpa kawalan, berangin badan, sakit urat ,kembung sana kembung sini ,badan rasa mengembang semacam memang sangat perlu "bantuan khas" untuk nampak segar , untuk cergas selalu , untuk naik aura wajah , untuk naik seri muka , perut kempis selalu , sihat dan mantap dalaman , berat badan menten !!!

Pilihan terbaik semestinya #jusasamkunyitvsireh , ramuan tanpa sebarang bahan kimia , rasa sedap masam manis ala² manja² gituu !!





TESTIMONI TERBARU !!
 





www.nurulsuadi.blogspot.com





www.nurulsuadi.blogspot.com

www.nurulsuadi.blogspot.com



Jangan lupa !!