Sunday, 10 December 2017

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING : JOM SIHAT !!


Salam Sejahtera semua kawan-kawan NS ?
Lama NS tak open cerita suka suki dalam blog ni kan ?
Thanks sudi klik klik blog NS ye.

Share sikit bab penjagaan kesihatan. Selain daripada NS sibuk dengan bisnes ukur pinggang orang, fitting sana-sini.

NS tak lupa untuk Bersenam.

Uols rajin bersenam tak? Jangan main-main bab kesihatan zaman kita sekarang ni tau, sakit dan penyakit bila-bila je boleh datang hinggap pada badan kita dan organ dalaman badan kita ni sebenarnya.

Tau tau je dah sakit, tau tau je dah ada Sakit Cancer Stage 3-4. Minta dijauhkan lah ye. 

In Sha Allah selagi kita kita ni mengambil berat tentang penjagaan kesihatan selagi sihat itu dah cukup baik dan bersyukur. NS selain daripada bersenam pergi jogging dan pergi GYM. Ada 1 aktiviti yang Viral sangat dikalangan wanita, apa dia ye??  Jawapanya adalah Zumba, NS tau bukan NS je yang terjebak uols pun (wanita) ada terjebak juge macam NS kan? hahahaha.

Makin lama syok pulak Zumba + Yoga ni...lagi cepat remove lemak lemak dalam badan, aktifkan saraf saraf dalam badan. Sambil guna #pb Aktiviti macam ni memang berhasil buat kita keluar peluh sampai basah lencun tuala juga la kan.

#No1CertifiedPremiumBeautiful

Klik 👉 https://www.facebook.com/Zumba-Yoga-Banting-152418562037387/









Agenda BURN FAT 75min All-in-One! ♨😍

✔ YOGA
✔ PILATES
✔ SLIDER WORKOUT


So, disini NS sekadar nak share kenapa pentingnya kita kena jaga kesihatan kita. Kita makan pun dah macam-macam jenis makanan, tak control pengambilan gula/garam. Bila dah tak sihat nak makan tak selera, nak solat susah, atau mungkin boleh jadi kita terlantar je atas katil. Masa tu nak beribadah pun belum tentu kita larat. Jadi macam mana nak beribadah?

Sama-sama la kita jaga selagi sihat ni ye. 
amalkan gaya hidup sihat dan pemakanan yang seimbang.
sampai sini dulu celoteh NS, ada masa kita sambung lagi di rangka blog seterusnya.
Walaupun yang Indah itu hanya sementara. Tapi takpe, sementara masih mengecapi yang Indah Indah belaka ni jaga lah...enjoy lah ye tak?
.
Petua Kekal Sihat Dan Cantik Pakailah Baju Dalam Kesihatan Setiap Hari. Tak kira muda anak dara, mak dara anak dua tiga, mak-mak kita, semua boleh pakai belaka.
Tak kira orangnya kurus, gems, atau body dah persis model tetap pakai hari-hari.
.
Kata nak sihat dan cantik, biarlah kita mula dari dalam. Jadi tukar baju dalam harian yang kita selalu pakai tu kepada Baju Dalam Premium Beautiful. Jangan risau pasal harga kerana harga sudah tentu mampu milik. Janji pakai je walaupun part by part.
.
Nak DISKUAN HAMPIR RM700? Jom piyem kami ye
untuk dapatkan Set Premium Beautiful ni.
.
.
.
Lepas workout mesti badan berpeluh dan rasa nak mandi,
Boleh cuba Marine Essence Bath Series ni.