Jumaat, 31 Mac 2017

Premium Beautiful Expert and Product Talk at HQ Sahajidah SHOM


My Dreams My Story

Quotes :
🍃🌼Kesenangan dalam sebuah pekerjaan🍃🌼
  membuat kesempurnaan pada hasil yang dicapai. 



Apa khabar "followers?"
NS harapkan semua sihat sejahtera..

topik hari ni NS nak share cerita tentang "Product Talk".
Mode Gold Coast pagi ni ke HQ Sahajidah HOM.
Bukan senang nak dapat Jemputan Khas macam ni,
dapat pula ilmu tentang Produk Syarikat.

NS rasa beruntung sangat,
sebab we all semua sedang berperang untuk dapatkan Trip Percuma ke Gold Coast Autralia, u know "It's Free"
siapa yang tak nak tiket percuma kan??
Banyak yang NS belajar dengan Trip Gold Coast ni,
dari segi kekuatan mental dan juga emosi.

Walaupun kepakaran dalam bidang alih lemak bersama
Premium Beautiful Expert, tapi side product juga ikut sama laku keras dalam syarikat ni. Jadi kami perlu tajamkan minda dengan ilmu tentang produk-produk yang lain juga.

Disinilah tempatnya untuk kami berkumpul sambil belajar ilmu yang baru.

Ini adalah antara produk-produk
yang sentiasa menjadi kegilaan customer-customer kami.

Boleh di katakan, setiap seorang antara team kami
dah ada Regular Customer tiap-tiap bulan dan sudah pun menjadi rakan kongsi kami sama-sama kaut keuntungan sambil guna sambil cari duit tebalkan poket...

So...ni antara killer product yang kami pasarkan :

BbPlus Collagen
Min Kaffe (Healthy Coffee)
Garlic Tablet
N'Licious
Marine Essence (Bath Series)
Garam Buluh
Maharani Herb's
JTX Power Oil
Infinence
Cozuma (Beauty Series)
.
.
.
 
Mode OOTD hari ni, rasa nak posing sana sini, sebab banyak tempat cantik-cantik at HQ Sahajidah SHOM ni..
Tapi memandangkan cuaca pun tidak begitu mengizinkan
biar NS duduk setempat je lah..

Bergaya dengan Instant Shawl by Neelofa tu,
sesuasi sangat la dengan Tema kami hari ni "Blue Ocean".
Sebab tu, dalam gambar kami nampak biru ala-ala lautan terbentang luas gitu.

Yang paling penting, dress up apa pun,
kalau nak nampak cantik #premiumbeautiful jangan pernah dilupakan..petua kami sepanjang menjalankan perniagaan ni. Tanpa #pbkorset ni NS kurang berkeyakinan sikit nak dress up, lepas 2 tahun guna PB ni..body pun dah maintain walaupun tak sarungkan PB. Jadi, bila dah biasa sarung PB selama 2 tahun ni bila tak guna PB rasa lain. So better sarung PB walaupun body dah maintain and solid. Aoucch~~
hehehe...
 My Beautiful Leader CDM Salleha Roslan

 Syukur Alhamdulillah jam 9:30am NS sampai,
sebelum bermula NS kene settle kan dulu pertanyaan customer tentang produk yang dia nak beli. So, sibuk tengok hp dulu reply whatsapp.
Dan ramai yang sampai awal ke HQ, semangat mereka buatkan NS ikut bersemangat, Alhamdulillah...
Uols "The Best".


 Sebelum bermula masing-masing breakfast dulu, kenyang-kenyang supaya senang nak absorb ilmu nanti.

.

.

.


Nak tau sebelum we all bermula we all buat apa??
Yess !! jom tengok video ni...
NS nak belanja uols tengok video ni, aktiviti
kami sepanjang hari ni :




video
 Hahaha...macam mana? seronok kan?? Boleh ke
kita masuk opis tetibe ajak bos excercise sebelum mulakan kerja ?? Jawapannya memang tak la...kan kan kan...
Tapi bila bekerja dengan Mode "Freedom" macam kami ni.. uols nak buat apa pun boleh je...sebab apa? sebab masa bekerja kita yang tentukan sendiri.

.
.
.
 
 Jam 9:50am kelas bermula


Masa untuk tumpukan sepenuh perhatian


 Nampak kan kesungguhan diwajah setiap daripada kami,
memang tipu kalau kata tak best, memang best...dapat ilmu dah free tak perlu bayar, dapat income tiap-tiap bulan, dapat luangkan masa bersama family bila-bila masa, dapat pula buat bisnes suami isteri bersama-sama...

 Dengar kata-kata pembukaan dari Leader 
"CDM Saleha Roslan"
 
Bila dengar suara leader bercakap kat microphone tu,
meremang jadinya. Memang best...

 1st Topic from Ms. Lily
"Rewind Activity 2016-2017" 

 Penerangan tentang Produk N'Licious


 Penerangan tentang Produk Maharani

 Penerangan tentang Produk Infinence


Untung model tu, dapat cuba produk terbaru Sahajidah ni..
"Infinence Skincare"

Testimoni dan Cara Guna Produk Infinence


Sibuk tengah rakam video...


Tumpukan perhatian, sebab apa...bila produk ni
dah digunakan pada muka model terus nampak
kelainan pada wajah model..teruja dibuatnya.
Infinence memang setanding produk antarabangsa.
" Rugi " kalau tak cuba.

Belajar pula tentang gambar yang berkualiti dengan sifu 
Abg Mie, katanya gambar yang kita ambil biar berkualiti
bukan sampah pada pandangan orang lain..so kene berjaga-jaga bila keluarkan sesuatu gambar.



So itu sedikit sebanyak cerita tentang perjalanan aktiviti pada hari ini. Diharapkan uols happy dengan slot NS kali ni...ada yang berminat nak berniaga ?? Boleh contact NS sedia membantu....


.

.

.




EJEN SEKITAR KAWASAN


SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
018-239 2230 /
017-687 5114



SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646

Daftar segera !!

018.241.4538 (Nurul)
Facebook
Nurul Suadi