Saturday, 14 February 2015

PREMIUM BEAUTIFUL & PEMBEDAHAN KETIKA BERSALIN ??



Slot kali ni pula, NS nak cerita tentang bersalin (Caesarean). Apa yang menarik PB ni untuk dikaitkan dengan orang yang berpantang selepas operation bersalin.
Boleh ke Selepas Bersalin Melalui Pembedahan (Caesarean) Pakai

Premium Beautiful ??

 "Bersalin melalui pembedahan. Boleh ke pakai PB?"

Ramai yang bertanya soalan ini. Jawapannya :-
YES, boleh!

Korset Premium Beautiful selamat untuk dipakai selepas 3 minggu atau sebulan daripada tarikh pembedahan. Just make sure yang luka dah kering sikit lah ye, 
barulah pakai korset ni. 
Memandangkan kelahiran melalui pembedahan tak boleh berpantang seperti kelahiran normal (berurut, bertungku, tangas etc), Premium Beautiful boleh membantu on that! 
Premium Beautiful membantu mengecutkan rahim, mempercepatkan pengeluaran darah nifas, menyembuhkan sakit belakang dan menurunkan berat badan dengan cepat!
 Korset Premium Beautiful mempunyai ciri-ciri tertentu seperti sistem cangkuk yang kemas yang memang selesa & mudah dipakai selepas pembedahan.
Sebagai permulaan, buat ujian ringkas dulu dengan selimutkan bengkung (waist nipper) diatas perut terlebih dahulu. Perlahan-lahan kancingkan satu persatu. Rasakan dulu keselesaannya. 'Be alert' pada apa-apa keNgiluan yang akan berlaku. Jika tahan sakit, teruskan pakai, jika tidak tahan sebarang kesakitan tanggalkan dahulu. Tunggu sakit hilang "then" pakai semula berulang kali sehingga korang rasa selesa sepenuhnya. 
Mengikut testimoni pengguna Premium Beautiful, ada yang telah dah pakai seawal 2 minggu selepas tarikh pembedahan. Rahim cepat kecut, strecth mark ketara bezanya, yang paling best luka mereka lagi cepat sembuh dan kering. Terbukti, FIR di dalam Premium Beautiful membantu mempercepatkan penyembuhkan sebarang luka pembedahan. Ada juga menyuarakan berita gembira, ngilu-ngilu didalam rahim hilang! Hanya selepas mengamalkan selepas beberapa hari sahaja pakai.

Kalau dah berniat nak 'pasang' badan selepas bersalin....


"Anak NS ada 2 orang"

Walaupun yang Indah itu hanya sementara. Tapi takpe, sementara masih mengecapi yang Indah Indah belaka ni jaga lah...enjoy lah ye tak.
.
Petua Kekal Sihat Dan Cantik Pakailah Baju Dalam Kesihatan Setiap Hari. Tak kira muda anak dara, mak dara anak dua tiga, mak-mak kita, semua boleh pakai belaka.
Tak kira orangnya kurus, gems, atau body dah persis model tetap pakai hari-hari.
 .
Kata nak sihat dan cantik, biarlah kita mula dari dalam. Jadi tukar baju dalam harian yang kita selalu pakai tu kepada Baju Dalam Premium Beautiful. Jangan risau pasal harga kerana harga sudah tentu mampu milik. Janji pakai je walaupun part by part.
.
Nak DISKUAN HAMPIR RM700? Jom piyem kami ye untuk dapatkan Set Premium Beautiful ini. Rugi lepaskan peluang !
.
.
.
.



018-241 4538
.
.
EJEN SEKITAR KAWASAN
SHAH ALAM - KLANG - BANTING
.
.
BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575




SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
010-551 7912

Daftar segera !! 

018.241.4538 (Nurul)

.
.
 
Facebook
Nurul Suadi