Monday, 1 October 2018

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT BANTING - ANUGERAH SM/SSM 2018 (PART 1)



Macam "Taikaci" tak? 😂😂
Bukan selalu dapat 'Posing" macam ni ye.. 😘
Ketika ni NS berada di IDCC Convention Centre, Shah Alam
NS berdiri diatas Pentas SM/SSM 2018 Tajaan SHOM atau lebih dikenali dengan nama Sahajidah Hai-O.






Ini adegan sebelum mula Majlis, seronok dapat bersembang
tak perasan ada paparazi snap gambar kami sedang 
khusyuk membawang 😅😅



Ini adalah Event-event Penting & Khas untuk meraikan calon-calon rakan niaga yang layak menerima Anugerah Istimewa ni tau. Bukan senang nak capai apa yang kita impikan dalam perniagaan yang kita ceburi kalau tak ada kesungguhan, tak ada cara pemikiran positif & tak ada sikap ingin belajar lebih dari yang kita tahu.

Kalau pasal produk SHOM ni semuanya memang best dan kualitinya terjaga dengan begitu baik sekali. Apabila NS sendiri yang jadi pengguna tegar produk hot Premium Beautiful ni memang NS tak nafikan pasarannya tak pernah pupus ditelan zaman, dah berpuluh tahun malah setiap hari ada je permintaan dari setiap pelusuk negeri malah negara. Memang meniaga online bersama SHOM ni very powerful kalau kena caranya.

Ada ke gaya seperti seorang Model ? 
Sebenarnya memang berangan nak jadi Model 
tapi tak dapat sebab tak cukup ketinggian lagi berapa inci je lagi. 😂😂
Jom kita cuci mata tengok gambar sekejap
.
.
.







 Kami dah letih dah ni,
kaki pun dah letih bersarungkan "Heels" 😄



Dapat berbual dengan idola sampai macam tu sekali 😅


Bukan senang nak jumpa idola baju kebaya moden warna merah tu haaa... rasa nak loncat loncat bintang bulan kat situ.


Tau tak, dulu dia kira bambam juge la...saiz comey comey gitu. Tapi sejak pekena minum #ShakeMe dengan bersarungkan #PremiumBeautiful sentiasa dibadan. Terus lemak lemak semua bocor habis bersepah sana sini & terus kuncup tak bambam lagi dah. 😂😂

Dasyat betul Bila Minum Shake Me pun boleh buang lemak.😨😱

Tak mahal untuk sekotak minuman sedap ni
👉 RM120 aje ( Free Postage ) tau.
Jarang la kalau shopping online nak dapat free postage camni.

Klik je 👇
http://wasap.my/+60182414538/PMShakeMe
http://wasap.my/+60182414538/PMShakeMe
http://wasap.my/+60182414538/PMShakeMe

Direct Link
👉 http://nurulsuadi.blogspot.com/2016/12/shake-me-shake-shake-shake.html?m=1



Nak pakai dress macam dalam gambar tu kalau tak bersarungkan Premium Beautiful 
memang NS kurang rasa keyakinan diri, sebelum NS memilih untuk sarung korset ni 
NS mengalami beberapa masalah selepas bersalin.
Masalah ni NS rasa bukan NS seorang je yang mengalami tetapi ramai wanita-wanita lain pun mengalaminya juga. Iaitu masalah Perut Buncit, Peha Membesar, Kurus tapi 
"Tak Ada Bentuk Badan"

Malu wey, kalau kurus tapi melidi...atau nampak kurus tetapi peha, punggung membesar bagai di pam-pam. 😓😓
NS bersalin anak ke-2 perut NS dah mula tak terkawal kebuncitannye macam mengandung.
Padahal tak mengandung pun. Kalau ada kawan kawan tegur rasa nak jahit mulut dia bila dia kata "eh awak mengandung ke?" 😒😒


Tapi mulut orang kita tak boleh tutup kan,
so cara nak usaha mengelakkan pertanyaan seperti itu
NS cari penyelesaian dengan menyarungkan Premium Beautiful 8 jam setiap hari 💖💖


Kalau NS berjaya uols pun mesti akan berjaya juga rawat
masalah dalaman uols tu. So, jangan berlengah-lengah lagi ye 😉😉

Doakan NS naik STAGE SETERUSNYA ye..
Usaha Lift Kejayaan Ku 😘😘
Aamiin....