Monday, 21 December 2015

HAI-O PB KORSET NO. 1 - PREMIUM BEAUTIFULL




Ada yang tanya pakai PB ni SENAK Perut ke?

Jalan macam Robot ke?

Sudah tentu la tidak, selesa pakai PB ni....Nurul lahirkan anak kedua terus mulakan pakai PB Korset ni....ia memang berkesan....tak nak kata apa, u see my picture ok. Nak pakai baju apa pun Nurul yakin je

Yang paling penting, anak nurul dah 2 orang
pun still body boleh "keep fit"
Orang kata aset wanita bergelar isteri ni terletak pada perutnya, kalau after u bersalin u tak keep fit bahagian perut sure shape u pun lari. So tak cantik la pada pandangan hubby kan? Hubby kata takpe yunk OK je...Hmmm...ye ke OK ??
hahaahahaha....   




Contoh Wanita Jelita Dan Ramping !

- ada yang turun jeans size from 34 TURUN 27
- ada yang turun berat from 65 kg to 45kg
- baju dari size M jadi XS

WOww !


Cantik, Sihat, Berkeyakinan dengan Premium Beautiful

Rahsia kakak-kakak kita kekal slim sampai sekarang.
Kalau tak pakai Premium Beautiful ni, mahu badan naik macam kena pam, sebab apa ? Sebab Nurul pun jenis kuat makan.


Bila invest membeli Premium Beautiful ni memang berbaloi sangat, sebab dah pakai 5 tahun. Lagi-lagi Premium Beautiful Elegance, rasa macam berangin apabila di pakai pada badan. Itu la fungsi PB ini, bukan hanya di pakai sebagai baju dalam tetapi PB ni buat kerja membakar lemak-lemak, mengesan sel-sel kanser dalam badan juga.

Jika anda idamkan bentuk badan macam kakak-kakak ni, harga promosi untuk PB masih berjalan lagi. Jangan malu-malu untuk hubungi Nurul.






EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134

AYDA
011-2908 1655

YUSNAH
019-347 2575


BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538


SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


018-241 4538


NURUL SUADI

facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com