Saturday, 2 May 2015

SABUN HIJAU MARINE ESSENCE - FEELING KULIT CANTIK DENGAN BEAUTY BAR




Cepat dapatkan stok anda especially buat anda atau ahli keluarga tersayang yang ada masalah kulit. Tak kira la masalah kulit dari segi apa sekalipun, in shaa Allah sabun yang mengandungi garam buluh ni memang terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit sesiapa je yang menggunakannye...Ramai berpuas hati dengan kesan cepat dan positif dari sabun marine essence @ sabun hijau ni.

Untuk dapatkan harga borong, boleh contact Nurul. Dan sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun hijau ni boleh cepat-cepat hubungi Nurul untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan.



In shaa Allah berkesan!!! Sabun marine essence merupakan kaedah paling selamat dan semulajadi bertindak ke atas masalah kulit anda.

Selain dari masalah ketuat,marine essence juga in shaa Allah sangat berhasil untuk masalah berikut:


# Ekzema bayi hingga dewasa

#Kulit gelap di leher, ketiak dan celah peha

# kesan gigitan serangga

# parut luka

# rekahan perut selepas bersalin

# kulit ruam akibat peluh dab ruam lampin

# menghidap penyakit kulit proriasis

#panau

# Jerawat badan


Untuk dapatkan harga borong, boleh contact Nurul. Dan sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi Nurul untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan.




Sabun Ketiak @ Sabun Marine Essence Kembali di Pasaran!!!



www.nurulsuadi.blogspot.com


SABUN HIJAU


Ramai yang dah mula jatuh cinta kan dengan sabun ketiak ni. Kebanyakkan yang tercari-cari sabun ni adalah pengguna yang dah pernah try sabun marine essence ni. Hampir semua puas hati dengan hasil marine essence especially buat sesiapa yang ada masalah leher hitam, ketiap hitam, dan mempunyai masalah bau badan. Jimat penggunaan deodorant bila setiap hari amalkan mandi dengan sabun cerah ketiak ni. Bau dah la memang wangi lain dari lain, rasa fresh after mandi turut kekal sampai ke petang bila gantikan sabun biasa kita pada sabun marine essence. Ni antara testimoni dari pengguna sabun marine essence tak kira la yang bentuk ketul atau ketul, masing-masing update testimoni yang meluahkan rasa puas hati mereka pada sabun yang terhangat di pasaran ni. Sabun marine essence memudarkan parut dengan cepat dan berkesan. Kulit anak semakin cerah! Anda yang ada masalah eczema boleh try sabun marine essence. Selamat juga untuk bayi dan kanak-kanak kerana ianya 100% tanpa bahan kimia merbahaya. Sabun marine essence menghilangkan masalah bau badan. Dan Alhamdulillah berkesan menghilangkan jerawat pada wajah dan juga badan.






TESTIMONI





Ni testimoni client yang baru lepas accident.
Parut akibat eksiden tu hampir hilang bila guna sabun marine essence.
Berbaloi kan bila gantikan sabun biasa kita dengan sabun ketiak @ sabun marine essence ni.



Bau sedap!


Kesan tip top!


Harga berbaloi dengan hasil!





STOK SABUN MARINE ESSENCE KETUL sangat terhad !!!

sementara stok masih ada di tangan, uols boleh segera hubungi nombor-nombor agent sah berikut
Nak jadi dropship atau agent dengan pendapatan antara 1000 ke 7000 sebulan pun boleh segera hubungi ejen-ejen sabun marine essence yang disenaraikan di sini.

Sekotak : 3 Ketul
Seketul boleh tahan dalam sebulan
Tak semestinya hanya untuk badan malah boleh digunakan untuk muka.


*************************
KELULUSAN KKM
*************************



*********************
PROMOTION
********************
Now Nurul ada buat promotion untuk produk Marine Essence, set ni lagi JIMAT & MURAH.
nantikan kemunculan set marine essence nanti ye :)

Harga Normal

Marine Essence Beauty Bar : RM120

Seketul Sabun : RM45

.




.


.
 

EJEN SEKITAR KAWASAN
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134


AYDA
011-2908 1655


YUSNAH
019-347 2575



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
018-239 2230 /
017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)

ELLA
017-234 4372


SAKINAH
017-613 8646

Daftar segera !!

018.241.4538 (Nurul)