Saturday, 1 November 2014

TSUNAMI PB DATANG MENGHANTUI !!!!!!

   TSUNAMI ! OH~ TSUNAMI !







 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


Hai uols, mesti ramai yang nak tau apa Tsunami yang dimaksudkan tu ??? menggeletar semua bila sebut je Tsunami cepat-cepat nak lari. Sebenarnya maksud Tsunami di sini ialah Tsunami yang datang dari aura peminat-peminat Premium Beautiful ni la. Kerana Korset ni la, kami kelam kabut pergi jumpa customer sana sini sebab mereka semua nak fitting untuk beli korset ni.

Bukan sahaja customer dari Banting, Selangor...ada juga buyer dari Singapura, Sabah, Sarawak, sekitar Wilayah Persekutuan, Pahang dan Johor. Sebab itu kami perlukan ejen dengan segera supaya kerja-kerja fitting ni berjalan lancar. Bukan buat kerja tak dapat

apa-apa...tapi ada habuan lumayan..income 5 figure menanti !!


Cara yang sangat mudah...untuk daftar ejen :-


Taip



"EJEN PB"

hantar ke

018-241 4538


Antara Keistimewaan dan kesan dari testimoni pengguna seperti :-

* Turun berat badan *
* Kesan pemakaian semasa berpantang *
* Selesai masalah sakit belakang *
* Selasai masalah slip disc *
* Mengurangkan stretch mark selepas bersalin *
* Membesarkan payudara dan memantapkan punggung *
* Menghasilkan susu badan lebih banyak *
* Kempiskan perut *





TESTIMONI TERBARU !!!!



Bila dah pakai Waist Nipper melekap kat badan ni....duduk pun dah tak bongkok...sebab 7 keluli yang support body dari masalah bongkok....selesa sangat, takde masalah sakit belakang bila duduk kat kerusi office ni lama-lama. Ramai yang baru cuba terus suka, pakai hari-hari pun takpe.


 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *


Pilihan ketika berpantang juga, gantikan bengkung style lama

  • Sesuai untuk yang dah berkahwin dan juga anak dara
  • Memejalkan payudara
  • Membesarkan payudara
  • Menampung payudara besar
  • Merampingkan pinggang
  • Mengempiskan perut
  • Mencantikan punggung
  • Hilangkan keputihan
  • Stabilkan haid
  • Elak kanser payudara


Juga membantu bagi yang ada masalah kesihatan
  • Membantu pelekatan janin
  • Mengelak kanser payudara
  • Mengelak kanser rahim
  • Menghilangkan keputihan
  • Mengstabilkan hormon
  • Mengelakkan gastrik
  • Mengurangkan toksin
  • Memecah batu karang kecil
  • Mengelak sakit balakang
  • Membantu pesakit scoliosis
  • Membantu pesakit slip disc


AKTIVITI 'DISTRIBUTE' SET PB


Ni dia antara Set Premium Beautiful yang kami nak hantar pada semua customer yang dah booking dan fitting




MASA UNTUK FITTING




Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Korset jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrands yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehinggakan dijamin kualitinya sepanjang hayat.

Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman korset Premium Beautiful ini telah dicipta untuk mempertingkatkan kesihatan disamping memberi pembentukan badan yang cantik.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai. Premium beautiful adalah satu-satunya korset pelangsingan yang mengandungi teknologi FIR sejak 18 tahun dahulu sehingga kini.

Sudah ramai yang telah memakai korset Premium Beautiful ini dan merasai kebaikan dari segi peningkatan kesihatan dan kecantikan badan. Kebaikan kesihatan yang diberikan oleh korset ini tidak terhad kepada wanita sahaja. Ia sesuai dimanfaatkan oleh semua orang termasuklah golongan lelaki dan semua peringkat umur termasuklah bayi.

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

CEPAT SOLD OUT MACAM PISANG GORENG PANAS !!!


Kini uols boleh dapatkan design selain dari warna hitam tau, ini dia Premium Beautiful Elegance, bentuk dan warna yang lebih menarik...tapi haruslah cepat..sebab Set Premium Beautiful Elegance ni cepat SOLD OUT !!



KENAPA CEPAT SOLD OUT ?? JOM TENGOK KRETIRIA YANG ADA PADA


PREMIUM BEAUTIFUL







Cara yang sangat mudah...untuk daftar ejen sila Taip

"EJEN PB"

hantar ke

018-241 4538


pendaftaran hanya RM50 sahaja !!!

di utamakan untuk sekitar kawasan

Banting - Klang - Shah alam




 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   * 



EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134

AYDA
011-2908 1655

YUSNAH
019-347 2575



BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114





NURUL SUADI