Tuesday, 19 August 2014

BONUS DARI SYARIKAT KAMI

Haaa....yang ni memang senyum sampai ke telingeee....ngeeee~~~ biasanya bonus masuk dalam tarikh
10-11 setiap bulan. Masa tu adalah masa ramai orang tengah duduk kekeringan sambil dok belek-belek beg duit kosong. Selepas dah kehabisan duit bayar hutang. Kami punya duit pula sedang masuk ke akaun masing-masing. Massyuuuuuk....hihihihihi...Alhamdulillah syukur. So, kalau berminat nak mulakan perniagaan sebagai Pengedar rangkaian produk-produk kami boleh la....
                                               Whatsapp Nurul >>> 019-235-4041
                                                 Facebook Rasmi >>> Nurul Suadi


Bestnyeee bila dah suka dan terus repeat order kan ?? Sesiapa nak jadi Ejen / Dropship juga amat di alu-alukan.



>> BARANG KAMI "HIGH DEMAND!!"
Tidak ada masalah barangan tidak terjual. Kali terakhir Nurul borong Shampoo Garam Buluh dan Body Wash Garam Buluh ni... dalam masa seminggu sahaja dah "SOLD OUT" - Habis semua !! itu pun Nurul hanya buat untuk JUALAN PART-TIME SAHAJA... bayangkanlah kalau full-time macam mana la income tu kan ?? hehehehe....
>> LOW CAPITAL !!
Modal rendah je...pendaftaran untuk mulakan hanya RM50 sahaja.
>> RETAIL PROFIT !!
For sure la dah namanya pun perniagaan kan...sudah tentu ada keuntungan ye tak ??! Semua itu bergantung dan terletak di atas usaha kita sendiri. Pada Nurul, biar untung kecil tetapi perniagaan itu berkekalan...dari situ akan datang kejayaan.