Thursday, 13 August 2015

HALAMAN PEMBELIAN ONLINE








HARGA

RM43 (seketul sabun)
+
RM6 (postage) - S/M
RM10 (postage) - S/S

[atau]
RM120 (sekotak 3 pcs)  
FREE POSTAGE


[atau]



PACKAGE A (NewBee):


Pakej ini amat sesuai untuk pelajar!


10 kotak - Mineral Coffee atau Beauty Bar Marine Essence (6 ketul Sabun Hijau) + RM50 pendaftaran ahli


Jumlah modal:  


  • RM248 (Produk Sabun Hijau)
  • RM310 (Produk Mineral Coffee) 

Anda akan dapat: 

 
3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
Kad ahli dan member handbook
 

Mentorship, coaching dan bimbingan professional
Product leaflets
Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online


PACKAGE B (Diamond):


20 kotak - Mineral Coffee atau
Beauty Bar Marine Essence (15 ketul Sabun Hijau) + RM50 pendaftaran ahli

Jumlah modal:  


  • RM545 (Produk Sabun Hijau)
  • RM600 (Produk Mineral Coffee)

Anda akan dapat: 

 
3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)

Kad ahli dan member handbook
 

Mentorship, coaching dan bimbingan professional
Product leaflets. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online


PACKAGE C (Double Diamond):


30 kotak - Mineral Coffee atau
Beauty Bar Marine Essence (20 ketul Sabun Hijau)
+ FREE 1 year membership


Jumlah modal:  


  • RM710 (Produk Sabun Hijau)
  • RM900 (Produk Mineral Coffee)

(Jimat RM120 - RM140 dari harga asal!)


Anda akan dapat: 

3% bonus ahli (masuk terus dalam bank akaun)
Kad ahli dan member handbook

Mentorship & guidance
Product leaflets. Gambar-gambar percuma untuk memulakan promosi secara online


* Terms & conditions applies. 




MENGALAMI MASALAH?

✘ Ketiak BERBAU ?
✘ Ketiak, Leher, Lutut dan Kelengkang GELAP ?
✘ ECZEMA ?
✘ Kulit SENSITIF @ GATAL-GATAL ?
✘ JERAWAT muka @ badan ?




KELEBIHAN
Sabun Marine Essence
 

-Mencerahkan ketiak dan celah-celah badan yang gelap


-Menghilangkan daki dan kesan gelap siku, lutut dan buku lali


-Mengurangkan rekahan pada tumit kaki


-Membantu mengurangkan gatal-gatal pada badan akibat radang eczema


-Menghilangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan


-Membantu mengurangkan masalah jerawat pada belakang badan


-Melembutkan kulit


-Menghilangkan kesan parut


-Mengembalikan kesegaran setiap kali menggunakannya.

⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓⇓



TESTIMONI SABUN HIJAU







FAQ:


Boleh campur-campur produk tak?
Ya, boleh. Boleh mix dalam pakej sama ada nak Mineral Coffee atau pun Beauty Bar Marine Essence. Nak campur dengan produk lain yang bukan kopi pun boleh.


Kalau nak beli kurang dari kuantiti yang dinyatakan dalam pakej tu boleh tak?
Ya, boleh. Nak borong kuantiti kurang dari yang ditawarkan di atas pun boleh je. Just ask me how :)


Kalau tak nak jadi member, boleh tak?

Tidak. Pakej-pakej diatas adalah termasuk dengan tempoh keahlian selama 1 tahun. Anda akan mendapat kelebihan yang banyak hanya dengan menjadi ahli pada kos serendah RM50.


Berapa kos penghantaran ke rumah?
Hanya RM15 untuk pembelian bernilai RM1500 dan ke bawah. Bagi pembelian bernilai RM1500 ke atas, kos penghantaran adalah PERCUMA.


Orang lelaki boleh buat biz ni ke?
Ya, sudah tentu boleh! Tiada had umur, jantina, bangsa mahupun kewarganegaraan. Open to everyone and anyone!


Saya bukan orang Malaysia. Tapi amat berminat untuk membeli secara borong. Boleh ke?
Ya, boleh! Sama dengan jawapan diatas. Tiada had umur, jantina, bangsa mahupun kewarganegaraan. Open to everyone and anyone!


Bagaimanakah cara pembayaran (payment method)?

Boleh pilih untuk menggunakan cash, online bank transfer, cash deposit, kad kredit, kad debit, atau pun Installment Credit Services.


Adakah saya perlu isi apa-apa borang untuk menjadi ahli?
 Ya, jika lokasi anda adalah di luar Kuala Lumpur atau Selangor, saya akan isikan borang keahlian untuk anda dan kita boleh berhubung melalui email, SMS atau pun WhatsApp.



Jika anda berada di dalam kawasan Kuala Lumpur atau Selangor, we can arrange a meet up for further consultation mengikut kesesuaian masa kedua-dua belah pihak. Boleh juga berhubung melalui email, SMS / Whatsapp. Which ever is convenient for you :)


Ok this is a GREAT BUSSINESS opportunity for all! No academic qualifications required! Kalau berminat, cepat-cepat SMS/WhatsApp ke 018-241 4538 (Nurul) 





EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134

AYDA
011-2908 1655

YUSNAH
019-347 2575


BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538




SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114


SPA KECANTIKAN - BANTING
(DROPSHIP)


ELLA
017-234 4372


018.241.4538 (Nurul)

Facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com