Sunday, 8 March 2015

PANDU UJI DENGAN JTX1000-GOLD !!



JTX1000-GOLD TERBAIK

 jtx1000-gold - nurul

Memang tidak dinafikan kebaikan yang ada pada JTX1000-Gold ni, kerana Nurul sendiri guna dan mula menyukai minyak hitam ni kerana apabila minyak ini dah masuk ke dalam enjin kenderaan selepas 15 minit pemanduan, Nurul dapat feel yang enjin semakin smooth, terasa ringan dan semakin lancar. Nurul cuba lajukan pemanduan di jalan kira-kira 110km/j dan terasa nak race lebih laju lagi...hahahahahaha....sebab bila feel dah datang memang macam tu la Nurul akan buat memandu macam lelaki. Enjin kereta pun sedap je kan, tu perkara biasa pada peminat-peminat kereta macam Nurul.  Kalau abang-abang jenis "SADO" drive kereta pun lagi dasyat dari Nurul kot...nak racing saja kerjanya tiap kali memandu :)

Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum walaupun pada suhu tinggi sambil melindungi omboh serta mengawal dan menyingkirkan enapan. Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan.






www.nurulsuadi.blogspot.com




CARA PENGGUNAAN

Disyorkan untuk kenderaan berenjin petrol dan diesel. Meningkatkan penjimatan minyak dan perlindungan pengecas turbo.



CIRI-CIRI ISTIMEWA
  • Memberikan kuasa dan prestasi optimum dalam semua keadaan pemanduan walaupun dalam keadaan yang ekstrim
  • Memanjangkan jangka hayat enjin dengan mengurangkan kesan haus dan lusuh
  • Memberikan perlindungan anti enapan, anti karat dan anti oksidasi yang lebih baik
  • Pengubahsuai geseran yang lebih maju untuk penjimatan minyak dan prestasi yang lebih baik
  • Pelincir berkualiti tinggi yang menjadikan enjin beroperasi secara senyap dan lancar
  • Menepati ataupun melampaui API SN/CF



PENCAPAIAN PRESTASI
  • ACEA A3/B4-10
  • MB p229.1
  • VW 501 01/505 00

JTX 1000 Gold bukanlah minyak tiruan atau buatan iaitu Fully or Semi Synthetic yang biasanya akan menghasilkan enapan di dalam enjin. JTX merupakan minyak mineral yang sangat baik dalam menjaga kualiti enjin dan mampu memberi pemanduan lebih jauh.


GUESS WHAT??
JTX 1000 GOLD lebih murah berbanding dengan harga minyak synthetic di pasaran. 


JTX 1000 GOLD for YOUR ENGINES!!!!


Price
JTX 1000 GOLD (4 Litres)
RM201

JTX 1000 GOLD (1 Litre)
RM52

www.nurulsuadi.blogspot.com



Bagi sesiapa antara uols yang berminat untuk berniaga, mencari side income secara part-time atau sepenuh masa amatlah di alu-alukan uols cuma perlu :-


TAIP

"EJEN JTX BANTING"


[ATAU] 


"EJEN JTX KLANG"

  
[ATAU]


"EJEN JTX SHAH ALAM" 


V

V

V



Whatsapp/Sms Nurul di

018-241 4538


NURUL SUADI

facebook
Nurul Suadi

instagram : nurulhidayahsuadi
email : puteri161179@gmail.com
website : www.nurulsuadi.blogspot.com



 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   * 


EJEN SEKITAR KAWASAN 
SHAH ALAM - KLANG - BANTING


BANTING

MIZA
017-662 9134

AYDA
011-2908 1655

YUSNAH
019-347 2575



BANTING - KLANG

NURUL
018-241 4538



SHAH ALAM - BANTING

RAMDHAN
017-687 5114