Sunday, 24 December 2017

PREMIUM BEAUTIFUL BANTING : CARA DAPAT DISKAUN PRODUK HAI-O




Flatform yang terbaik untuk memulakan BISNES.
Ada MENTOR, ILMU & SYSTEM.
Memang berBaloi walaupun hanya bermula dengan RM47.00

Dapat FREE 2 Ubat Gigi Garam Buluh
Image result for hai o member free ubat gigi

Bonus 2%
Setahun bagi dua kali.
First 2% tu bagi based on 6 months performance.
Second 2% pulak based on 6 months performance jugak!

Bila tengok balik total bonus is 12 months!
dan bukan 2% setahun.
Tapi dah jadi total 4% dah uolsssss

Uolssss kalau company kita bagi sebulan bonus pun 

dah happy sangat kan?
Ni kalau 12 bulan bonus korang rase macam mana? 

Happy tak

Bestnya SHOM ni !
Bila Allah jodohkan dengan SHOM means ada sesuatu yang 

Allah nak bagi.
Mungkin masanya belum sekarang. Tapi In Sha Allah berniaga dengan SHOM ni bila berada di landasan yang betul, rezeki yang orang lain berjaya dapat, kita pasti dapat.


Yang penting habiskan apa yang kita dah mulakan. Sebab orang berani jer yang berani habiskan sesuatu yang beliau mulakan!






 ada beberapa produk yang kami ada untuk mula berniaga mengikut bajet uols.

Biar kita guna duit permulaan hanya RM38
Tetapi kita akan dapat pulangan modal RM38000.
Macam kita nak pastikan mind-set kita selaras dengan pulangan
yang kita akan dapat ?
.
.
.
Sebagai Contoh :-





http://nurulsuadi.blogspot.com/2016/07/halaman-pesanan-produk.html



Daftar segera !! 

018-241 4538
www.nurulsuadi.blogspot.com
Facebook
Nurul Suadi